دبیر نخستین رویداد خودروی پرنده گفت: تا سال آینده سه نمونه از محصولات کوچک مقیاس «خودروی پرنده» در رویداد اختتامیه رونمایی خواهند شد.
امیر شیخ در مراسم افتتاحیه اولین رویداد ملی طراحی و ساخت خودروی پرنده که صبح امروز در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد، اظهار کرد: حمل و نقل پیشرفته هوایی عنوان درست تری است ولی خودروی پرنده مصطلح شده است. ما برای تولید خودروی پرنده به ۳ سمت در حال حرکت هستیم؛ نخست عمودپروازی، استفاده از پیشران الکتریکی و خودران بودن. این ایده از گذشته توسط مراکز علمی مختلف وجود داشته است و تقریبا حاصل کار یکساله پژوهشی ما منجر به رسیدن به یک گستره بسیار بالایی از وسایل مرتبط با این خودرو شده است.
دبیر نخستین رویداد خودروی پرنده با اشاره به دسته بندی پیکربندی وسایل حمل و نقل هوایی گفت: نخست تاکسی های هوایی هستند که عمدتاً عمود پرواز بوده و تنها در سفرهای هوایی مورد استفاده قرار می گیرد. دوم خودروی پرنده است که علاوه بر امکان پرواز، امکان حرکت روی زمین را نیز فراهم می کند و اغلب هواگردهای این دسته برای پرواز نیاز به باند دارند. سوم طرح های ترکیبی هستند که هم قابلیت حرکت روی زمین را دارا هستند و هم عمدتاً عمود پروازند و در واقع این دسته ترکیبی از دو دسته اول هستند.
شیخ ادامه داد: وسایل حمل و نقل هوایی کاربردهای متنوعی دارند از جمله تاکسی هوایی، باربری و لجستیک، گردشگری، نظامی، آتش نشانی و اورژانس هوایی. یکی از مهمترین مولفه های وسایل حمل و نقل هوایی این است که ویژگی های مهم خودرو و هواپیما را توأمان دارند و با یک قیمت به صرفه ای تمامی این امکانات را برای کاربر فراهم می کنند.
وی به چالشها متعدد ساخت و تولید وسایل حمل و نقل هوایی اشاره کرد و گفت: نخستین مورد، چالش های پذیرش مردمی از جمله اطمینان از ایمنی، آلودگی صوتی، قیمت مناسب و راحتی کاربری. دوم چالش های امنیتی که سیستم های پروازی، مناطق پرواز ممنوع، برد پروازی را شامل میشود. سوم چالشهای مقرراتی است که شامل گواهی صلاحیت پروازی، مدیریت ترافیک هوایی، مقررات حمل و نقل درون شهری و هزینه پروازی است.
دبیر نخستین رویداد خودروی پرنده خاطرنشان کرد: یکی دیگر از چالشها، چالش های فنی بوده که الکتریکی سازی خودرو، هوش مصنوعی، پرواز عمودی و راحتی پرواز در شرایط مختلف را درون خود دارد. چالش دیگر چالش های ایمنی است که مربوط به سیستم بازیابی و چتر نجات، سیستم جلوگیری از برخورد با موانع را شامل میشود و چالش آخر چالش های اقتصادی است که مربوط به ایجاد زیرساخت ها، ایجاد جذابیت برای جذب سرمایه و جریان پولی و تامین مالی می شود.
شیخ در ادامه تصریح کرد: کشورهای آمریکا، آلمان و انگلیس و سایر کشورها نسبت به خودروی پرنده توجه ویژهای داشته اند و تاکنون محصولاتی در این زمینه ارائه داده اند.
قیمت سکه ۲۲ مرداد ۱۴۰۱ به ۱۴ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان رسید
قیمت نفت سنگین ایران کاهش یافت
قیمت بنزین در آمریکا کاهش یافت
فروش میوه ۵۰ درصد کاهش یافت
سودهای بانکی زیاد میشود؟
قیمت سکه ۱۸ مرداد ۱۴۰۱ به ۱۴ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان رسید
رفع ممنوعیت صادرات مرغ به کشور عراق
کشتی حامل ذرت در راه لبنان است
۱۵ هزار تن پسماند ویژه از عسلویه خارج شد
توسعه اقتصاد دیجیتال، نیازمند توسعه همکاری های بین المللی
سود سهام عدالت امسال ۲ برابر شد
جواهرات گمشده «الویس پریسلی» حراج میشوند
وزارت نفت خارج از سازوکار بورس انرژی بنزین صادر نکرده است
سود بازرگانی برای واردات روغن خام و دانههای روغنی صفر شد
کاهش قیمت نفت به دلیل ادامه رکود اقتصاد جهانی
قیمت سکه ۹ مرداد ۱۴۰۱ به ۱۴ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان رسید
قیمت گوشت مرغ امروز یکشنبه ۹ مردادماه هر کیلو ۵۲ هزار تومان
هزینه وام مسکن کاهش یافت
قیمت مسکن در تهران به مرز متری ۴۵ میلیون تومان رسید
جزئیات واگذاری هفت تپه به شرکت توسعه نیشکر
سکه 150 هزار تومان ارزان شد
احتمال کاهش نرخ سود بین بانکی
شیب نزولی نفت تندتر شد
رشد ۱۴.۴ درصدی «تشکیل سرمایه ثابت» در زمستان ۱۴۰۰
امسال خرید تضمینی گندم به ۷ میلیون تن میرسد
روزنامه رسالت: قیمت ملک در تهران در دولت رئیسی ده برابر شد
ظرفیت بازار مسکن در اطراف تهران تکمیل شده است
تصمیم دولت سیزدهم، برنج داخلی را ارزان کرد
کمک پنجونیم میلیاردی سازمان سینمایی به چرخه اکران
کاهش نرخ دلار و یورو در صرافیهای بانکی
نظراتی که حاوی تهمت یا افتراست منتشر نمیکند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت لاتین (فینگیلیش) خودداری کنید.
تمامی حقوق این سایت برای همه نیوز محفوظ میباشد. طراحی سایت